Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kundeuttalelser

 

Testresultat dinside.no (gml.test);

Enkel i bruk. Effektiv. Godt resultat.

 

Les hele testen her

 

Posten Norge sier;

..."– Vil dere anbefale andre enheter å anskaffe en slik maskin? – Ja, absolutt, særlig hvis de har samme behov som oss. Det tar bare noen uker før det setter seg lukt i vernesko. Og det er uten tvil mye mer behagelig uten lukt, slår verneombudet fast."

 

Les hele artikkelen her (side 16)

 

Den Nationale Scene i Bergen;

"I 2007 fikk vi fuktproblemer på et av våre rekvisittlagre, der vi bl.a. oppbevarte skinnvesker.Disse var blitt skikkelig mugne. I den forbindelsen tenkte jeg på det jeg hadde hørt om klenz/ nano-maskiner.

Ved å søke på internett, fant vi en forhandler i Bergen. Jeg husker ikke navnet, men han holdt til på Laksevåg.

Teateret kjøpte 3 stk. klenzmaskiner.

Maskeavdelingen bruker en til parykker. Kostymeavdelingen bruker en til sko og små plagg. Vi på rekvisitten bruker den til alt mulig; vesker, bøker og alt som kan få mugglukt. Ellers er vår maskin svært populær for alle på huset som ønsker bedre lukt i skoene sine."

 

Aker/Shell - Draugen;

"De er BARE posetive meldinger og flere har tenkt at kjøpe en sonne til privat bruk i hjemmet."

 

Nexans;

"Maskinen er plassert i en av våre garderober, tilbakemeldingene er så langt gode."

 

Håkon, Oslo;

”Da har jeg mottatt boksen og satt den i arbeid. Fungerer veldig bra!”

 

 

Tone, Bergen;

”Har fått testet en del i maskinen og har fått bra resultat. Bl.a. en flott skinnjakke jeg hadde fått, den var nesten ikke brukt,men dessverre var det mye røyklukt i den. Har hatt den hengende delvis ute, delvis på vaskerommet(snakker om mange måneder!!) og har ikke fått vekk lukten. Brettet den sammen og puttet i maskinen, fylte jo omtrent hele rommet,men jeg ga den tre,fire omganger,først på vrangen, deretter i forskjellige brettevarianter. Det gjorde susen!! Har idag brukt den for første gang,er så glad for det :)

Bånd i lær og tekstil ble også meget bedre. Jeg har puttet inn hundeleker (baller og draleker i diverse materialer som pels,glatt skinn og stoff) med bra resultat. Så langt er jeg veldig fornøyd.

 

Har også testet på hundehalsbåndene, meget duftende sådanne... etter noen omganger i maskinen ble de veldig mye bedre.”

 

Kari, Lørenskog;

Det er et virkelig et stort pluss. Den vonde lukten av skoene i leiligheten er borte. Som han sier nå lukter det normalt i huset. Dette har jo vært en stor plage og fortvilelse.

 

Gunnar, Stavanger;

”Fantastisk. Luktet helt rent inni dem etterpå. Så jeg er meget glad for dette kjøpet.”

 

Camilla, Rådal;

”Jeg kjøpte maskinen i hovedsak pga. stinkende treningssko, alpinsko etc., men bruker den for øvrig også til annet treningstøy som også har en tendens til ikke å bli luktfrie etter vask”.

 

Geir, Oslo;

”Måtte jo prøve mine illeluktende sko… og etter 8 min var ansiktet mitt mildt sagt sjokkert! NULL LUKT!!! Og jeg har prøvd ALT tidligere!!!”

 

 

 

 

 

  • Vis priser ink. eller eks. mva

    Ink.mvaeks.mva
  • X